Didim’de yaz sezonu başladı, turizm canlandı ama, belediyemiz sezona yine geç kaldı.

Didim Belediye Başkanı ATABAY, Tunceli’de gezerken, Tv programlarına katılırken Didim’in unutdu.

İki sene önce yapılan Altınkum’da karakol caddesinde bir çalışma sonrası yol kenarlarında parke taşları yığın halinde duruyor, esnafın dükkanının önü rezalet, vatandaş yoldan geçemiyor. Vatandaş defalarca belediyeye şikayetini bildirdiği halde ilgilenen olmadığını söylüyorlar.
Didim’in en işlek caddesi olan Altınkum Yalı Caddesi turistlerle dolup taşarken, Karakol Caddesi’nde araçların geçtiği ve zaten dar olan yol kenarında kalıplar halinde duran parke taşlarının sergilediği çirkin görüntüler, tatilcileri karşılıyor.

Bu halde olan çevreye rahatsızlık veren durumu şikayete gerek yok ama, ATABAY’ın belediyesinde çalışacak adam olmayınca şikayet etsen ne olur, etmesen ne olur? (Karakol Caddesi, Asel Otel önünü)

*   *   *   *   *   *   *   * 

Didim’de yüzlerce kişinin içine girdiği, bir yıl evvel ATABAY’ın yaptığı Amfi Tiyatronun her tarafı dökülüyor. Günlerden beri tamiratları yapılan bu yerde, etkinlik yapmak ne kadar doğru bilinmez ama, bir şeyler olana kadar kimsenin umurunda bile olmadığı ortada.

*   *   *   *   *   *   *   * 

3 ay evvel belediyenin yaptığın kavşak da ki kaldırım çökmüş durumda. Belediyenin yaptığı her işten kalitesizlik diz boyu. 
Bu işleri kimler yapar, yapımına en son kimler onay verdiğini ATABAY bilir ama, bizler bilmeyiz. 
İş bitince yerel ve genel basına abartılı bir haber. İşin rezilliğine gelince haber yapan yok. 

*   *   *   *   *   *   *   * 

Geçen gün Didim’de Yenihisar Küçük Sanayide bulunan araç hurdalığında çıkan yangında, İtfaiyenin birinin hortumu delik çıktı. 
İtfaiye binasıyla yangın çıkan yerin arası en fazla 500 metre ama, yangını zor söndürdüler. 
Alt tarafı basit bir yangında zorlanan itfaiyemiz, Didim’de çıkabilecek ciddi bir yangın da ne yapar Allah bilir.

*   *   *   *   *   *   *   * 

Sokak aralarında otlar insan boyuna çıkmış ve kurumuş, her an bir izmaritle yanıp etrafa tehlike saçmak üzere (Efeler Mahallesi 1544 sok. çıvarı) 

Belediyenin yaptığı yol çökmüş, Amfi Tiyatro çömüş, Kaldırım çökmüş. Aslında ATABAY’ın belediyesi çökmüş, ATABAY’ın haberi yok.