Tür­ki­ye Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu Ka­dın­lar 2. Lig 7. Grup’ta mü­ca­de­le eden Polat Group Didim Be­le­di­yes­por Kadın Vo­ley­bol Ta­kı­mı, dep­las­man­da kar­şı­laş­tı­ğı Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por’u 3-0 mağ­lup ede­rek haf­ta­nın önem­li ga­li­bi­yet­le­rin­den bi­ri­ne imza attı.

SÖKE VE KU­ŞA­DA­SI’NDA UYUŞ­TU­RU­CU OPE­RAS­YO­NU: 2 KİŞİ TU­TUK­LAN­DI
SÖKE VE KU­ŞA­DA­SI’NDA UYUŞ­TU­RU­CU OPE­RAS­YO­NU: 2 KİŞİ TU­TUK­LAN­DI
İçeriği Görüntüle

Aydın Yörük Ali Efe Spor Te­sis­le­ri’nde saat 18.00’de oy­na­nan kar­şı­laş­ma­da Didim tem­sil­ci­si, maçın ba­şın­dan so­nu­na kadar üstün bir oyun ser­gi­le­di. Ra­ki­bi­ne set şansı ta­nı­ma­yan Sul­tan­lar, üç seti de ka­za­na­rak sa­ha­dan 3-0’lık net skor­la ay­rıl­dı.

Üç sette de üstün oyun
Kar­şı­laş­ma­nın ilk se­tin­de oyu­nun kont­ro­lü­nü eline alan Polat Group Didim Be­le­di­yes­por, et­ki­li hü­cum­la­rı ve sa­vun­ma­da­ki ba­şa­rı­lı or­ga­ni­zas­yo­nuy­la ilk seti 25-17 ka­zan­dı.

İkinci sette de oyun di­sip­li­nin­den taviz ver­me­yen Didim tem­sil­ci­si, ra­ki­bi­nin oyuna ortak ol­ma­sı­na izin ver­me­di. Sul­tan­lar, bu seti 25-16 ka­za­na­rak skoru 2-0’a ta­şı­dı.

Üçün­cü sette ise üs­tün­lü­ğü­nü daha da be­lir­gin hale ge­ti­ren Polat Group Didim Be­le­di­yes­por, 25-14’lük skor­la seti ka­za­na­rak kar­şı­laş­ma­yı 3-0 ta­mam­la­dı.
3-0 net ga­li­bi­yet
Set so­nuç­la­rı:
- 1. Set: Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por 17-25 Polat Group Didim Be­le­di­yes­por
- 2. Set: Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por 16-25 Polat Group Didim Be­le­di­yes­por
- 3. Set: Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por 14-25 Polat Group Didim Be­le­di­yes­por

Dep­las­man­da alı­nan bu ga­li­bi­yet, Polat Group Didim Be­le­di­yes­por'un şam­pi­yon­luk he­de­fi açı­sın­dan büyük önem ta­şı­yor. Üç sette de ra­ki­bi­ne üs­tün­lük kuran Didim tem­sil­ci­si, hem oyun ka­li­te­si hem de takım mü­ca­de­le­siy­le ba­şa­rı­lı per­for­man­sı­nı sür­dür­dü.
Sezon bo­yun­ca or­ta­ya koy­du­ğu mü­ca­de­ley­le dik­kat çeken Sul­tan­lar, bu so­nuç­la zir­ve­de­ki ye­ri­ni ko­ru­ya­rak şam­pi­yon­luk yo­lun­da önem­li bir avan­taj elde etti.

Sı­ra­da­ki rakip Yu­nu­sem­re Be­le­di­yes­por
Polat Group Didim Be­le­di­yes­por, lig­de­ki bir son­ra­ki kar­şı­laş­ma­sın­da kendi sa­ha­sın­da Yu­nu­sem­re Be­le­di­yes­por'u ağır­la­ya­cak.
11 Kasım 2026 Çar­şam­ba günü saat 19.00'da Didim Ata­türk Spor Sa­lo­nu'nda oy­na­na­cak mü­ca­de­le­de Sul­tan­lar, ta­raf­ta­rı­nın des­te­ğiy­le ga­li­bi­yet se­ri­si­ni sür­dür­me­yi he­def­le­yecek.
Didim'i kadın vo­ley­bo­lun­da ba­şa­rıy­la tem­sil eden Polat Group Didim Be­le­di­yes­por'un dep­las­man­da al­dı­ğı bu fark­lı ga­li­bi­yet, ta­kı­mın şam­pi­yon­luk yo­lun­da­ki ka­rar­lı­lı­ğı­nı bir kez daha or­ta­ya koydu.

Didim'in Sul­tan­la­rı'nı, spor­cu­la­rı, tek­nik he­ye­ti ve kulüp yö­ne­ti­mi­ni kut­lu­yor; Yu­nu­sem­re Be­le­di­yes­por kar­şı­laş­ma­sın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz. -

HABER : ERGUN KORKMAZ