Zi­ya­ret­te, Basın İlan Ku­ru­mu’nun gün­cel ça­lış­ma­la­rı üze­ri­ne kap­sam­lı de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lu­nul­du.

Genel Müdür Çay Ku­ru­mun he­de­fi­nin; başta ba­sı­nın sek­tö­rel an­lam­da sür­dü­rü­le­bi­lir­li­ği­nin sağ­lan­ma­sı ile ga­ze­te­ci­lik mes­lek stan­dart­la­rı­nın güç­len­di­ril­me­si gibi temel hu­sus­lar­da et­ki­li ça­lış­ma­lar or­ta­ya koy­mak ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek yeni dö­nem­de de bu hu­sus­la­ra iliş­kin gay­ret­le­ri ola­ca­ğı­nı ifade etti.

12-15

Zi­ya­ret­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­ren İstan­bul Va­li­si Davut Gül, Genel Mü­dür­lük gö­re­vi­ne atan­ma­sı do­la­yı­sıy­la Ab­dul­ka­dir Çay’ı teb­rik etti.

Didim’de her Ya­ğış­ta Sı­nıf­ta Kalan Be­le­di­ye­ci­lik: Didim yö­ne­ti­le­mi­yor, sa­de­ce idare edi­li­yor
Didim’de her Ya­ğış­ta Sı­nıf­ta Kalan Be­le­di­ye­ci­lik: Didim yö­ne­ti­le­mi­yor, sa­de­ce idare edi­li­yor
İçeriği Görüntüle

Med­ya­nın bu­lun­du­ğu ilin nab­zı­nı tu­ta­rak, va­tan­daş­la dev­let ara­sın­da güçlü bir köprü gö­re­vi üst­len­di­ği­ni be­lir­ten Vali Gül, Basın İlan Ku­ru­mu’nun basın ca­mi­ası­na sağ­la­dı­ğı kat­kı­la­rın öne­mi­ne de­ğin­di ve ku­rum­lar arası iş bir­li­ği­nin güç­len­di­ril­me­si nok­ta­sın­da des­tek sun­ma­ya hazır ol­duk­la­rı­nı kay­det­ti.

Zi­ya­ret, ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çe­kil­me­siy­le sona erdi.

HABER MERKEZİ