BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AYDIN’IN YOLLARINI YENİLİYOR, KAZANAN VATANDAŞLAR OLUYOR BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AYDIN’IN YOLLARINI YENİLİYOR, KAZANAN VATANDAŞLAR OLUYOR

Ku­şa­da­sı Sahil Gü­ven­lik Ko­mu­tan­lı­ğı, Aydın Çevre, Şe­hir­ci­lik ve İklim De­ği­şik­li­ği İl Mü­dür­lü­ğü ile Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si İtfa­iye Daire Baş­kan­lı­ğı’nın iş bir­li­ğiy­le ger­çek­leş­ti­ri­len et­kin­lik­te, pro­fes­yo­nel dal­gıç­lar de­ni­ze da­la­rak do­ğa­yı kir­le­ten insan kay­nak­lı atık­la­rı top­la­dı.

20250528 113014
“Temiz İnsan, Temiz Çevre” mot­to­suy­la yü­rü­tü­len ça­lış­ma­da, de­niz­den çı­kan­lar gö­ren­le­ri şa­şırt­tı. Las­tik­ler­den cam şi­şe­le­re, ağ­lar­dan plas­tik par­ça­la­ra ve olta mi­si­na­la­rı­na kadar pek çok atık de­niz­den çı­ka­rıl­dı. Deniz can­lı­la­rı­nın yaşam alan­la­rı­nı teh­dit eden bu atık­lar, çev­re­ye du­yar­lı­lı­ğın ne denli önem­li ol­du­ğu­nu bir kez daha göz­ler önüne serdi.
Et­kin­lik, çevre bi­lin­ci­nin ar­tı­rıl­ma­sı ve ge­lecek ne­sil­le­re temiz bir doğa bı­ra­kıl­ma­sı açı­sın­dan büyük tak­dir top­la­dı.  HABER : ELİF DİKBAŞ

20250528 112759