Kuşadası'nda yaşanan bir deniz felaketi yaşandı, Göçmenlerin yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışmalarının trajik sonuçlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Kuşadası açıklarında, sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, motorlu lastik botun sert bir manevra yapması sonucu 3'ü çocuk olmak üzere 6 göçmen hayatını kaybetti.

Klö

Edinilen bilgilere göre, göçmenler Pamucak sahilinden Yunanistan'a geçmek için denize açılmışlardı. Organizatör şüphelisi tarafından yönetilen bot, açık denizde dengeyi kaybedince facia yaşandı. Bot üzerinde bulunan diğer göçmenler ise olay yerine hızla ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılarak güvenli bir şekilde karaya çıkarıldı.

Olay sonrasında harekete geçen yetkililer, organizatör şüphelisini tutuklayarak gözaltına aldı. Ölen göçmenlerin cesetleri ise Kuşadası Devlet Hastanesi Morgu'na nakledildi. Yetkililer, cesetlerin kimlik tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.  HABER : MAVİ DİDİM

Kaçak/Sahte Al­kol­lü İçki Uy­gu­la­ma­sı Kaçak/Sahte Al­kol­lü İçki Uy­gu­la­ma­sı

Kkkk-2