Yaklaşan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların sevinçlerine ortak olmak isteyen ADD Didim Şubesi, kitap, kırtasiye ve oyuncaklar ile çocuklarla buluştu. Hatay ve Antakya’ya da ki çocuklar ile buluşan ADD Didim Şubesi, 23 Nisan için hazırladıkları rozetleri de çocuklara taktı.

Daha öncesinde, birazda olsa çocukların yüzlerini güldürebilmek için bu projeyi hayata geçirdiklerinden bahseden ADD Didim Şube Başkanı Ece Eskinat, nokta atışı yaptıklarını belirterek, “Didim’den Antakya’ya Sevgi Köprüsü” adıyla hayata geçirilen proje kapsamında malzemelerimizi teslim ettik. Ayrıca Defne Belediyesi’nde görev yapan Rahşan Atahan’a da, bizleri yönlendirdiği ve yanımızda olduğu için çok teşekkür ederiz. Bize destek olan tüm üyelerimize, Kamu kurum ve kuruluşlarımıza, STK’lara, Atatürk sevdalılarına teşekkür ederiz.” dedi.

TUI CO­UN­TER – PRO­FESSİONAL YIL­LIK KON­FE­RAN­SI DİDİM DE YA­PIL­DI TUI CO­UN­TER – PRO­FESSİONAL YIL­LIK KON­FE­RAN­SI DİDİM DE YA­PIL­DI

HABER : HEYBET KARABABA