Yakın bir zamanda göreve başlayan müdürler paydaş kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade etti. Kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Doğanlı, ziyaretlerde paydaşlardan aldıkları görüşler ve geri bildirimlerle ihtiyaçları tanımladıklarını ve yeni eğitimler planladıklarını söyledi. Bazı alanlarda da derslik ve teknik donanım ihtiyacı doğduğunu ve paydaşlarla işbirliği yaparak bu eğitimleri de açmak istediklerini ifade etti. 

DİDİM’İN YEREL İMKANLARI İLE EĞİTİM ALTYAPISINI GÜÇLENDİREBİLİRİZ

Başkan Hilmi Erbaş, Oda’nın fiziki imkanlarının eğitim çalışmalarına açmaktan memnuniyet duyacaklarını, ihtiyaçların giderilmesi için de imkanlar nispetinde katkı koyabileceklerini, bütçeyi aşan durumlarda iş insanları ile bu talepleri karşılayabileceklerini söyledi. İşbirliği ile yapılacak projelere de destek sunmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile Didim’e yeni bir melek lisesi kazandırılması için girişimde bulunduklarını ama TOBB’un Milli Eğitimin belirlediği ihtiyaç doğrultusunda Didim’e bir anaokulu yaptığını hatırlattı. Didim’in yerel imkanlarının hafife alınmaması gerektiğini söyleyen Erbaş, hayırseverler doğru yönlendirildiğinde Didim’de eğitim için gerekli altyapı eksikliğinin giderilebileceğinin altını çizdi.

Müdürlere yeni görevlerinde başarılar dileyen Erbaş, eğitim kurumlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odanın imkanlarından faydalanmasından memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi. 

Aydın’da Aile Hekimleri iş bırakıyor Aydın’da Aile Hekimleri iş bırakıyor

HABER: ELİF DİKBAŞ