Emek­li­ler­den Bay­ram İkra­mi­ye­si­ne Tepki: "Bay­ram Gel­miş Ne­yi­me, Sa­da­ka Tu­tuş­tur­du­lar Elime” Emek­li­ler­den Bay­ram İkra­mi­ye­si­ne Tepki: "Bay­ram Gel­miş Ne­yi­me, Sa­da­ka Tu­tuş­tur­du­lar Elime”

Baş­kan Erbaş, il­çe­nin eko­no­mik ge­li­şi­mi ve üye­le­rin fay­da­sı­na yö­ne­lik yü­rü­tü­len ça­lış­ma­la­rın, TOBB’un des­te­ğiy­le daha da güç­le­ne­ce­ği­ni vur­gu­la­ya­rak, “İlçe­miz ve üye­le­ri­miz için yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­lar, Bir­li­ği­mi­zin li­der­li­ği ve des­te­ğiy­le güç ka­za­na­cak­tır” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Didim’in eko­no­mik ya­pı­sı, iş dün­ya­sı­nın bek­len­ti­le­ri ve böl­ge­sel kal­kın­ma pro­je­le­ri de ele alın­dı. Baş­kan Erbaş, Didim’in ti­ca­ret po­tan­si­ye­li­ni ar­tır­ma­ya yö­ne­lik pro­je­ler­de TOBB ile iş bir­li­ği için­de ça­lış­ma­ya devam ede­cek­le­ri­ni be­lirt­ti. HABER : ELİF DİKBAŞ