Didimlilerin daha temiz ve sağlıklı bir kentte yaşamlarını sürdürebilmeleri için Didim Belediyesi ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Didim’e bağlı tüm mahallelerde eş zamanlı olarak faaliyetlerini gerçekleştiren ekipler, Balat Mahallesi’nde temizlik ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Vatandaşlarımızın daha güzel bir kentte yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz belirlenen program çerçevesinde köylerde ve tüm mahallelerde çalışmalarını gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

Aydın'da Tarım ve Hay­van­cı­lık Sek­tö­rü­nün  12. Ulus­la­ra­ra­sı Fuar Ka­pı­la­rı­nı Ara­lı­yor Aydın'da Tarım ve Hay­van­cı­lık Sek­tö­rü­nün 12. Ulus­la­ra­ra­sı Fuar Ka­pı­la­rı­nı Ara­lı­yor

HABER: ELİF DİKBAŞ 

FDSFSFS-1

SDFS