Akyeniköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol, TOKİ konutlarındaki su sıkıntısının giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, sondaj çalışmalarının sorunun kalıcı şekilde çözülmesine katkı sağlamasını beklediklerini ifade etti.
Mahallede özellikle TOKİ konutlarında yaşanan su sıkıntısının vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilediğini belirten Muhtar Akyol, başlatılan sondaj çalışmasının mahalle açısından önemli bir adım olduğunu söyledi.
Akyol, Akyeniköy Mahallesi’ne yönelik hizmet ve desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahalledeki sorunların çözümüne yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.
VİDEOYU İZLE : 
Muhtar Ahmet Akyol açıklamasında, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm kurum ve personele de teşekkür etti.
Akyol, “TOKİ Konutlarındaki su sıkıntısının çözüme kavuşturulması için sondaj çalışmalarına başlanmıştır. Mahallemizden desteklerini ve hizmetlerini hiç eksik etmeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere, ASKİ Genel Müdürümüz Sayın Hakan Olkaç ve emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Başlatılan sondaj çalışmalarının tamamlanması ve uygun su kaynağına ulaşılmasıyla birlikte TOKİ konutlarında yaşanan su sıkıntısının önemli ölçüde giderilmesi hedefleniyor. Mahalle sakinleri ise çalışmaların kısa sürede sonuçlanmasını ve su sorununun kalıcı olarak çözüme kavuşmasını bekliyor. - HABER : ERGUN KORKMAZ




