DİDİM

Pasta Şefi Ali Talu, Didim MYO’da Öğ­ren­ci­ler­le Works­hop­ta Bu­luş­tu

Adnan Men­de­res Üni­ver­si­te­si (ADÜ) Didim Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu (MYO) uy­gu­la­ma mut­fa­ğın­da dü­zen­le­nen works­hop et­kin­li­ğin­de pasta şefi Ali Talu, öğ­ren­ci­ler­le bir araya geldi. Et­kin­lik, Öğ­re­tim Gö­rev­li­si Me­li­ha Yaren Berk­taş’ın ko­or­di­na­tör­lü­ğün­de ger­çek­leş­ti.

Ge­le­ce­ğin şef­le­ri ol­ma­ya aday öğ­ren­ci­le­re pas­ta­cı­lı­ğın in­ce­lik­le­ri­ni hak­kın­da bilgi ve­re­nA­li Talu, pro­fes­yo­nel mut­fak­ta ba­şa­rı­lı ol­ma­nın püf nok­ta­la­rı­nı da pay­laş­tı. Öğ­ren­ci­ler, şefin reh­ber­li­ğin­de bir­bi­rin­den lez­zet­li tat­lı­lar ha­zır­la­ya­rak uy­gu­la­ma­lı bir de­ne­yim ka­zan­dı.

Et­kin­lik sı­ra­sın­da uy­gu­la­ma mut­fa­ğı­nı zi­ya­ret eden MYO Mü­dü­rü Öğ­re­tim Gö­rev­li­si Dr. M. Nimet Çavuş, de­ğer­li kat­kı­la­rın­dan do­la­yı Şef Ali Talu’ya te­şek­kür etti.  HABER : ELİF DİKBAŞ