AYDIN

DİDİMLİ FIRINCILARA EĞİTİM VERİLDİ

Didim Tarım Orman Müdürlüğü tarafından, Didim’de ki fırıncılara yönelik, kişisel ve işyeri hijyeni konularında eğitimler verildi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Tarım Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Didim’de faaliyet gösteren fırıncılara hijyen eğitimi verildi. Didim’de fırıncı, unlu mamul üreticisi ve ekmek fabrikası işletmelerine yönelik eğitimler gerçekleştirerek, eğitim içerisinde kişisel ve işyeri hijyeni konularında eğitim verdi.

Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitimde personel hijyeni, işletme hijyeni, gıda güvenirliliğin nasıl sağlanabileceği ve olası tehlike yaratabilecek maddeler, ürünlerin depolama, dağıtım ve satış aşamalarında dikkat edilecek hususlar gibi konulara ilişkin kurallar katılımcılara anlatıldı. Eğitim sonunda katılan fırıncı, unlu mamul üreticisi ve ekmek fabrikası işletmelerine “Hijyen Eğitimi Belgesi” verildi.

HABER: ALİ KURNAZ