
MYO Öğrencileri Mutfak Fırın Teknolojisi Ve Dijitalleşme anlatıldı
Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) tarafından düzenlenen “RATIONAL ile Pişirme Teknikleri ve Mutfakta Fırın Teknolojisi’’ konulu söyleşi, 19 Şubat 2021 tarihinde Google Meet uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti.
Söyleşiye; Didim MYO Öğretim Görevlisi Mehmet Taş, RATIONAL Türkiye Kurumsal Şefi Melih Kümbüloğlu ve öğrenciler katıldı.
Söyleşinin açılışında konuşan Öğretim Görevlisi. Mehmet Taş, “ Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Türk ve Dünya Mutfakları (TÜDAM) olarak RATIONAL fırınlarının özellikleri ile pişirmek teknikleri hakkında bir söyleşi gerçekleştirmek istedik.

MYO Öğrencileri
Bizlere vermiş olduğunuz bu destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.
Söyleşide; RATIONAL Türkiye Kurumsal şefi Melih Kümbüloğlu, buharlı kombi fırın teknolojileri hakkında bilgiler vererek, ‘’Buharlı kombi fırını; fırın teknolojisini ve kuru havayı aynı kabinin içinde istediğimiz oranda birleştirmesiyle çalışıyor.’’ dedi.
Söyleşi sonunda, RANIONAL Kurumsal Şefi Melih Kümbüloğlu mutfakta uygulamalı olarak pişirme tekniklerini gösterdi.