Didim MYO’da Covid-19 önlemleri konuşuldu « Mavi Didim Gazetesi

22 Haziran 2021 - 08:16

Didim MYO’da Covid-19 önlemleri konuşuldu

Didim MYO’da Covid-19 önlemleri konuşuldu
Son Güncelleme :

10 Mart 2021 - 10:27

200 views

Didim MYO’da Covid-19 önlemleri konuşuldu

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Covid-19 Salgın Döneminde Turizm İşletmelerinin Mutfaklarında Alınan Önlemler’ konulu söyleşi, Google Meet uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Söyleşiye; Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Metin Polat, Öğretim Görevlisi Mehmet Taş, Bodrum Sign by Hotel Executive Chef  Adnan Öztürk, Belek Regnum Carya Hotel Sous Chef Hüseyin Yılmaz, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Öğretim Görevlisi Mehmet Taş’ın yaptığı söyleşide, aynı zamanda mezun öğrencilerden olan Şef Adnan Öztürk ve Şef Hüseyin Yılmaz, Covid-19 salgın döneminde turizm işletmelerinin mutfaklarında alınan önlemlerle ilgili bilgi verdi.